mitt vanliga samtalsämne

golf, såklart ;)

var på en runda nyss med bästa sambon och en jobbarkompis till honom. är riktigt nöjd faktiskt. tappade inte just nått utslag, var utslaget sådär gjorde jag ett kanonbra andra slag. 2-puttade för det mesta.
MEN så var det ju den lilla detaljen. hade så himla otur. hamnade jag i bunkern så kom inte ur på en gång. hamnade i skogen och när jag skulle slå ut gjorde jag ett perfekt slag - tills jag träffade ett träd.
det slutade tyvärr bara med nio poäng. och ja, för mig är det bara. jag spelade så mycket bättre än så. jag var värd mer. jag spelade bra, jag är riktigt nöjd med de flesta av slagen.
däremot var det en liten detalj som höjde min runda nå fruktansvärt. på sexan slog jag en trä-femma ca 150 meter. riktigt bra utslag. :)
men så till det allra bästa. på hål 7. peggade upp och tog fram min fina, ganska nya driver. ställde upp. började skratta för det var några konstiga fåglar som kraxade. passade på att dänga till bollen innan de började låta igen. PAAANG!!!!!!!!! och iväg flyger bollen. vilket jäääävla slag. jag trodde knappt själv att det var jag som slog det. jag gissade på att bollen kom typ 150 meter. men icke, 200 meter blev det ganska precis. :) vilket jääävla slag!!

jag hatar och jag älskar golf. precis som det ska vara.
hur faaan ska jag klara av hela vintern utan att få spela?

arg.

fan vad jag hatar att golf är en sån mental sport. just nu sitter det verkligen fast uppe i huvudet. det går verkligen inte. jag får ungefär 12-14 poäng, och missar poäng helt på mellan 2-4 hål! fan! jag vet att jag kan egentligen. jag skulle lätt kunna ha handicap på runt 25 på ett kick. men nej, jag har fastnat på 36+. ja PLUS, det där förbannade plustecknet försvinner ju aldrig, haha! :P

jag ger helt enkelt upp när jag exempelvis slagit ett dåligt utslag, istället för att tänka att jag faktiskt oftast kan slå 4-5 slag till och fortfarande få poäng. skit!

men nu jääklar ska jag ta tag i huvudet. jag ska inte ge upp, jag ska tänka slag för slag, hela tiden. för jag älskar ju kicken man får när man slår ett sjukt bra slag. jag älskar ljudet på ett perfekt slag, man hör verkligen hur perfekt det är. jag älskar när jag överträffar mig själv med ett superlångt slag.

imorn ska jag spela min första runda på en annan bana än min hemmabana, det ska bli riktigt spännande faktiskt. om inte annat kan man ju alltid skylla på att det är en annan bana ;)

beroende på hur livet är nästa sommar ska jag lägga ner mer tid på golfen. man vet ju aldrig hur jobbsituationen är, och var på kartan vi befinner oss, men jag ska försöka att lägga ner mer tid. träna mer och gå fler rundor. tror att det finns något i mig som är riktigt bra. jag skulle vilja lägga ner minst 5 timmar i veckan på träning och minst en runda i veckan. men det får vi som sagt se vad som händer då.


ps. jag är sjukt taggad på melissa horn's nya platta som kommer i mitten av september.

deppigt

idag är det riktigt deppigt. regnigt och tråkigt ute. tråkig och seg dag på jobbet. vi gör varandra påminda där att det inte finns en enda röd dag under hela hösten. inget extra-ledigt.
när vi åt middag idag gjorde klas mig påmind att till helgen så är det tre helger sen yran var. det har gått så jävla fort. vi har redan varit hemma från london 1,5 vecka. känns som om semestern är som bortglömd snart.

fan vad deppigt dehär blev.
å ingen golf blir de heller, skitregn!

SNÄLLA säg att det kommer mer sommar. jag vill inte ha höst ännu. mitt plus är inte borta än.

snart är det tre år sen vi stack ner till örebro. underbara fina örebro. där sommaren håller i sig minst en månad till.

saknar mitt fina fina kök. ibland kan jag sakna jobbet där nere, och de fina människorna jag träffade. det var mitt hem, jag bodde där. jag var skriven i ett annat län.

denna låt får avsluta detta deppiga inlägg.

det känns som det är dags för en rockad
jag vet nog att jag vill men inte vad
fast jag rör mig så naturligt
och med helt bestämda steg
så har jag ingen aning om vart jag är på väg

jag vet att jag vill göra saker men inte hur
så trött på att bara vänta på min tur
jag vet vad jag vill bort från
jag har varit rätt och ganska feg
men jag har ingen aning om vart jag är på väg

sedan sist

ja, det har hänt en del sedan sist. först och främst blev det lördagsyra, vilket var heelt fantastiskt. håkan hellström var helt klart bäst på hela yran, så jävla värd hela biljetten <3 presidenttalet var väl också bra, det är under den korta stunden man känner sig stolt över att vara jämte, men sen går det över rätt fort ;) tyvärr drog jag på mig en jävulsk halsont (som jag trodde berodde på att man skrek så mycket under håkan å evert, men vilket senare ledde till en förkylning med feber å grejer)

söndagen var helt okej, vi mådde bra och packade å grejade :)

men så till måndag, resdagen. 9.50 lämnade vi östersund och det blev ett par timmar på arlanda innan vi åkte vidare mot london.
orkar inte skriva om hela london, inte just nu iallafall, men det var heelt fantastiskt :) förutom att jag mådde skit måndag och tisdag, och klas tisdag och lite onsdag :/ skitförkylning.

men så kom vi hem, och nu är det exakt en vecka sen. när vi lämnade london kändes det tråkigt, men väl hemma insåg vi att vi saknat våran lägenhet. sängen, duschen, soffan, tvn osv osv. om lägenheten bara kunde ligga nån annanstans så vore det ju bra:)

var ledig måndag-onsdag, så jag har rätt nyss kommit tillbaka och jobbat. torsdagen innebar mest mail å sånt, jag och min rumskamrat bytte till ett större rum också :) sen passade jag på att dra 5 timmars övertid igår. passa på medan man får jobba över.

köpte två nya klubbor i måndags, det fick bli en driver och en trä-femma. dom går suuuperbra kan jag ju säga :) spelade med en jobbarkompis i onsdags, och lyckades knåpa ihop 14 poäng, trots att de va länge sen jag spelade. och då var det även 4 hål jag inte fick några poäng på, så får jag bara med alla bollar kommer pluset vara borta :) gjorde par på 6:an också, det var grymt bra gjort. hade en riktigt bra birdieputt, men det var mitt andra par på en par 4, så jag är jättenöjd.
är grymt sugen på en ny runda, så det får väl bli till veckan. så himla tråkigt att klas typ jobbar kväll alla dagar bara. :(

RSS 2.0