2009-12-25

Tur
Den här dagen kan vara en otursdag för dig.
Om du nu måste gå ut idag, så var försiktig.

Hälsa
Du behöver sova ut och riktigt få känna dig utvilad.
Den senaste tidens stress har tagit hårt på dig och det mesta börjar upplevas jobbigt.


Ekonomi
Många av de inköp som du planerat idag kan vara rent av onödiga.
Det skulle vara bra för ekonomin om du tänkte igenom dem en gång till.

Arbete
Du känner att du idag inte får de utmaningar på jobbet som du önskar.
Ditt arbete kan kännas något tråkigt för tillfället.

Kärlek
Var inte för stolt att ta emot en utsträckt hand.
Någon du tidigare inte dragit jämnt med visar nu en helt annan sida.

Relationer
Ditt liv är behagligt tack vare din positiva syn på vännerna.
Alla rycks med av din spontana charm.

tänkte bara säga

- idag löste jag min första rubiks kub. det var oväntat roligt faktiskt. nu vill jag ha en i julklapp, mamma!

- jag och klas har nyss tagit en varsin ipren och ska strax lägga oss, i hopp om att må bättre så man kan jobba imorgon. började med ont i halsen hos oss båda, sen blev det feber och snorigt. suck, perfekt inför jul.

- är rätt mycket övertid på jobbet nu, lite folk och mycket att göra. det är bra, men inte när man är sjuk.

det var nog bara det jag tänkte säga

i'm just a little girl lost in the moment

usch. vilken vecka. kvällsveckorna är alltid jobbiga. man får sällan något gjort. har dock hunnit med några få ärenden denna vecka, vilket känns skönt. har dock två klappar kvar att köpa, som jag nog kan fixa imorgon som det ser ut.
för ett tag sen skrev jag ett inlägg om att det slagit slint totalt i mitt huvud (läs det här), men det där med julkänslan har försvunnit totalt. just nu ger julen mig ångest. julklappar, pynt, allt. men det är ju snart över, och jag kan inte längta mer.
det andra som står i inlägget håller jag fortfarande fast vid. och idag när jag hade filmkväll med mig själv, såg jag först the proposal och sen the hangover. båda handlade om bröllop, fast på olika sätt. ja, då fick jag nån sjuk känsla igen. jag vill gifta mig. helst nu, men det blir ju lite tokigt förstås. :P (dock vill jag inte att svensexan ska sluta som hangover, hehe).

det är det som är så störigt med mig. så fort jag vill/vill ha något, så ska det hända NU, helst igår. lite drygt en månad innan jag fyllde år ville jag ha en ipod. jag kunde inte vänta och önska mig en (eftersom jag inte kommit på nått annat direkt jag ville ha), utan var tvungen att ha en på en gång. sedan kom jag på att jag ville ha en mini-pc, och det var verkligen tur att jag inte hade pengar att köpa en just då, för hade jag haft det så hade jag förmodligen köpt en. men jag fick låna mammas, och jag använde den samma kväll som jag lånade hem den, sen låg den i en låda tills jag lämnade tillbaka den.
och när jag tillslut lyckades knåpa ihop en önskelista, ja, då vill jag ha allt NU. ville helst gå och handla det på en gång när jag kom på sakerna. jag är hopplös.

har vart på rätt dålig humör hela veckan känns det som. trodde det skulle gå över när det blev helg, men det känns inte som att det har släppt riktigt. och jag kan inte riktigt känna vad det är som gnager och drar ner humöret heller, suck.
nej, om man ska sova kanske, och försöka se till att vakna på rätt sida till fågelkvitter, perfekt väder som man utnyttjar till max, och ha en underbar dag.. jo, önska kan man ju.

till tomten

önskelista-09

här ska jag försöka skriva saker jag önskar mig.
nummer ett på listan (det jag vill ha mest):
- dunsockar!
resten kommer utan inbördes ordning.
- ipod nano-laddare som man kan stoppa direkt i väggen och ladda
- ipod nano-fodral så den skyddas lite bättre
- presentkort på stadium eller carlings
- strumpor stl 37-39 (eftersom det är så förbannat tråkigt att köpa själv)
- brödrost 4 mackor
- varma-mackorjärn med 4 mackor

rakt från hjärtat

idag ska jag skriva ett inlägg bara för min käre mor och far.
tack för att ni är ni. tack för att ni alltid ställer upp med allting. skjutsar, hämtningar, mat, matlådor, mekningar, kabeldragningar, allt!
senaste dagarna har ni ställt upp så enormt för mig, för oss. i söndags sålde vi iväg bilen, i måndags skulle jag åka buss till jobbet. men eftersom jag missade den så fick jag skjuts. och hämtning. ni kikade ut en ny bra bil, körde nästan 15 mil för att hämta den. mekar, skruvar, och fixar.
jag måste ha världens bästa föräldrar.
jag vill vara som dig, mamma. du ställer alltid upp, vad det än gäller. hämtar och lämnar av, när som helst, var som helst. det är bara dig man kan prata bort flera timmar i telefonen. tack för att du är du.
jag vill bli som dig, pappa. jag vill kunna allt, precis som du. vad man än ber dig om, så kan du allt mellan himmel och jord. jag vill kunna allt om allt. vad vi än behöver hjälp med, så fixar du det. du rycker alltid ut om det behövs. diskmaskinen, kabeldragningar, bilmek, montering av möbler, allt. kör flyttlass åt min syster tur och retur till umeå, kör flyttlass åt oss till örebro tur och retur. tack för att du är du.

tack för att ni är ni och att ni är mina föräldrar.
och tack för att ni alltid ställer upp som ni gör.

i’m about to loose control and i think i like it

åh vad jag har längtat efter helg nu. är rätt sliten efter att ha börjat 7 en hel vecka. är lite tidigt för mig att kliva upp, hehe. har jobbat över litegrann i veckan också, eftersom vi har mycket att göra, så det blir en liten extra slant, får väl se om de blir nå mer till veckan.

idag är det inte vilken dag som helst, idag är det klas födelsedag :) 20 år. vi är gamla nu! har varit på lite kalas i brunflo med släkten där. god mat, lite tårta och paket. klas fick sitt efterlängtade new super mario till wii, så nu lär han väl spela hela natten ;)
idag firar även klas 1 år med sitt körkort :) egentligen inte riktigt, han tog det den 1:a eller 2:a, men fick hämta ut det den 4:e december :)

vi firar även 2 år och 9 månader idag. undra hur länge jag ska orka räkna ;) den 28e november hade vi varit tillsammans i 1000 dagar iallafall :P jag är så sjukt glad för alla stunder jag får dela med honom. det känns så rätt.

den senaste veckan har det vart rätt knepiga konversationer här hemma. ganska mycket barnprat faktiskt ;) vi har diskuterat mycket namn. både tjejnamn och killnamn. och hurvida man ska kolla upp kön eller inte iförväg. vi var rätt överrens om att inte göra det, blir mer spännande då. :) för ett halvår sen hade dessa diskussioner skrämt livet ur mig, men nu är det mysigt, spännande, intressant.

RSS 2.0