semester

åh vad jag längtar efter semester just nu. och gissa vad? vecka 48 är det dags!! veckan mellan första och andra advent blir det :) jag och bästa sambon ska vara ledig tillsammans en hel vecka! ser fram emot detta grymt mycket måste jag säga.
satt och funderade härromdagen på det här med semester. insåg att jag inte har varit ledig riktigt sen vi var i turkiet 2-9 oktober -09. då var jag ledig ca 1,5 vecka, och innan det hade jag inte varit ledig sen januari -09. mer eller mindre har jag jobbat och slitit sen januari -09. nu ska jag inte klaga allt för mycket över detta, jag har ju ett jobb och har haft en inkomst sen dess, men det är klart det sliter på kroppen att jobba jämt och hela tiden! man behöver vila kropp och själ ibland också.

vi har börjat planera lite smått vad vi ska göra under vår semester, men det är väl inget riktigt bestämt ännu heller :) fira födelsedagar ska vi iallafall göra! :) blir en favorit i repris från förra året med gemensamt kalas iallafall, förra året var grymt skoj, så det är bara att hoppas på minst lika roligt i år! :)

jag är sjukt sugen på att resa snart, verkligen! jag vill resa massor! jag har ju alltid sagt att jag vill åka till minst 5 länder, och det står jag fast vid! :) jag har varit i turkiet nu, och jag skulle kunna tänka mig att åka till grekland, spanien, italien, england och usa! då blir detta iofs 6 ställen, men ändå! vore grymt roligt. jag vill, vill du?

kärlek vid första ögonkastet

enda sen jag hörde den här låten första gången har jag varit fast. det var liksom kärlek vid första ögonkastet. snart är det ett år sen jag var på storsjöteatern och lyssnade till hennes fantastiska stämma. det var en underbar kväll, med gåshud mest hela tiden. underbart!
har fortfarande ångest över att jag missade henne på yran, men nästa gång jag får chansen ska jag inte tveka, jag ska se henne igen! förhoppningsvis kommer det lite nytt också snart, men man kan aldrig bli less på det gamla.

Melissa Horn - Sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

spenderarbyxor

nu var det sådär länge sen jag skrev. igen.

sen sist har det hänt mycket. jag har ställt mina klubbor i klädkammaren för säsongen. härromdagen fick jag lite abstinens faktiskt. hade gärnat vela spela, men det är lite kallt nu, och snö rätt var det är, så det funkar ju inte riktigt. ska väl till golfhallen ett par gånger under vintern iallafall och träna lite så man inte tappar allt :)

vidare har både jag och sambon haft på oss spenderarbyxorna ett bra tag nu, jag köpt en ny dator, en bärbar. jag älskar den. den är fin och helt underbar. :) sambon skulle ta och vara värre och gick och köpte sig en skoter igen :) han är som ett barn som längtar till tomten kommer. han nämner skotern ett antal gånger varje dag ;)

jag har även blivit sjukt less på min samsung jet, så imorse kikade jag runt på en ny telefon. vill ha en sony ericsson med knappar igen. kikade på främst två stycken, zylo samt yari. drog med mig syster på lillänge och kikade på dom. när jag sen insåg att zylon är typ 1000 spänn billigare lutar de väl allra mest åt den.
när/om jag nu köper den, så får det bannemig vara slut på köpandet ett tag :P sparkontot krymper och det drar ihop sig mot årsskiftet, vilket innebär att jag skulle kunna bli arbetslös. känns inte så bra att kunna starta året med att vara arbetslös.
känner även att jag inte vill söka så mycket annat heller egentligen, för jag trivs bra. jag vill inte byta jobb. samtidigt kan jag inte bara gå och vänta och hoppas heller. suck!

RSS 2.0