jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här

jag känner mig bra idag. det är en bra dag. se här. för tjugo dagar sen ville jag ha allt det där. idag har jag ;
* ett jobb. jobbar för tillfället via kornboden på recall. första arbetsdagen idag. känns bra.
* en uppkörningstid. tyvärr är det lite körigt med jobbet, men de ska gå ihop.
* ett träningskort. skrev in mig igår på step in storsjöbadet och ska gå och simma ikväll.

jag har även en sjukt bra sambo som jag får dela de flesta dagarna med. :) dock är han nu i åkersjön för att köra lite skoter.

men nu ska jag packa min väska till badet, samt vila lite innan jag ska iväg.

tråkiga söndag



James Morrison Feat. Nelly Furtado - Broken Strings

i taket lyser stjärnorna

"I taket lyser stjärnorna" är baserad på Johanna Thydells bok som 2003 belönades med Augustpriset och som sålts i över 100 000 exemplar i Sverige.
"I taket lyser stjärnorna" handlar om Jenna som slits mellan två världar. I den ena finns mamma som är sjuk och i den andra ett spirande tonårsliv som lockar. Det är en berättelse om kärlek och vänskap. Och om att våga leva trots att man kan dö.


detta är en bok som jag läste nångång när jag gick i högstadiet tror jag, och den var sjukt gripande för mig. nu ska det komma ut en film som är baserad på boken, och jag skulle verkligen vilja se den och se om den är som boken.
nån som har lust att se den med mig? :)

life ain't always what it seems

igår var jag, klas o erik och såg filmen benjamin buttons otroliga liv, och den var helt magnifik. briljant. magisk. fantastisk. men den fick mig att inse att livet går fort. rätt var det är så är man faktiskt gammal och det skrämmer mig. filmen fick mig att inse att man måste ta vara på de stunder man har, och att man faktiskt måste ta vara på nära och kära medan de finns vid ens sida.
vi kom hem kring tolv och bestämde oss för att lägga oss på en gång. låg och pratade om filmen en liten stund, sen somnade vi där, i varandras armar. och där låg vi hela natten. mysigt. man måste som sagt ta vara på nära och kära medan de faktiskt finns vid ens sida. snart har jag och klas varit tillsammans i två år (4 mars), och det känns helt galet. det har hänt så otroligt mycket under de två åren. och jag hoppas att vi har mycket mycket mer att se fram emot. :)

efter att ha hört några volbeat-låtar genom klas bestämde jag mig även för att ge dom en ärlig chans idag, så jag tankade ner deras två senaste album. och det låter ju bra för sjutton! trodde aldrig danmark med den fula dialekten skulle tillföra något bra här i världen, men volbeat kommer ju faktiskt därifrån.! hihi. bra skit, lyssna på dom!

jag läste även en artikel idag om att prison break kommer lägga ner i vår. det är ganska väntat, men ändå känns de lite konstigt. ska bli spännande hur de slutar. :)

nu ska jag fortsätta lyssna på volbeat och bara vara!
peace!

and i'm too tired to pretend it doesn't hurt to be left out

det har varit en omtumlande vecka. måndag och tisdag gick åt att vänta, hoppas och åter igen vänta på att hoppas på att 118 100 skulle ringa. dom gjorde inte det, och jag gav i princip upp och tänkte att jag kanske kunde hitta mig ett annat jobb istället. sen kring 18.30-tiden ringde de, och jag blev såklart glad. de ville att jag skulle komma på intervju i onsdags kl. 8.00. fint tänkte jag.
upp och där klockan åtta för att göra mitt bästa. jag hatar faktiskt arbetsintervjuer. det är så formellt och stelt. det känns inte bra helt enkelt. de frågar  "vem är då nathalie, vad är du bra på, varför ska vi anställa just dig?" jag tycker det blir knepigt att sitta där och försöka övertyga dom om att jag är den person de söker. jag tror väldigt sällan på mig själv, och det blir ju bra jävla svårt att få någon annan att tro på mig då.
jag gjorde hur som helst mitt bästa, och det räckte inte till. jag fick inte jobbet, och jag måste väl säga i efterhand att de var nog inte som jag trodde att de skulle vara. och det är inte ett "nathalie-jobb" helt enkelt. igårkväll och idag har varit lite utav en depp-dag, klart jag blev besviken ändå att jag inte räckte till och fick jobbet.

bara att bita ihop och fortsätta söka jobb nu då. ingen som hade något till övers?

bra jävla låtjävel!


motion city soundtrack - the conversation

trääna

ja, som jag skrev för ett tag sen, så vill jag verkligen komma igång och börja röra på mig och sådär. min rygg och hela jag skulle nog må bättre av det. men vem fan har råd att först betala 800 spänn för att skriva in sig, och sen 409kronor i månaden för att träna? vem som helst som hade haft ett jobb kanske. men jag som är arbetslös känner mig rätt körd. nån som vill ge mig ett träningskort kanske? eller vet nått billigare ställe än step in?

jag hatar att hela tiden sitta med kniven mot strupen (eller i strupen kanske är ett bättre uttryck). jag hatar att bli vuxen och alla dessa krav man har på sig hela tiden. hela tiden ska man ha koll på allt och fixa och greja med allt och helst lite till.

annars kan jag tänka mig att ta emot följande saker för att få en liten hjälp på traven;
* ett jobb
* en lägenhet
* ett körkort
* ett träningskort
* en bil kan jag också ta när jag ändå håller på
* utomlandsresa är jag lite pepp på också
bara att höra av sig om någon har något av dessa.

årskrönika

för att sammanfatta 2008 kan jag väl säga följande;
firat ett år med klas.
tagit studenten.
fick ta ner älskade millan ;(
fått jobb.
blivit arbetslös.
flyttat hemifrån till örebro (bästa som hänt på bra länge)
fått jobb.
blivit arbetslös.
flyttat hem.
end of 2008.

RSS 2.0