prylgalen

jösses. jag är galen.
jag har alltid varit lite utav en prylgalning, kan tänkas att jag har ärvt detta av min käre far ;) hur som helst är jag alldeles för bra på att impulsköpa. (nej mamma, bli inte orolig, jag har inte impulsköpt något, inte än, haha)
när jag vill ha något, då vill jag ha det NU, helst igår. jag gick och köpte mig en ipod nano mindre än en månad innan min 20årsdag. vilket innebär att det även var mindre än två månader till julafton.
jag ville ha en touchtelefon, slutade med att jag gick och köpte mig en samsung jet i februari förra året. i december kom vi inte riktigt överens, så jag köpte mig en sony ericsson zylo med knappar istället.
i oktober (?) kände jag att jag vill ha en bärbar dator. gick in på elgiganten och skulle "titta" lite. gick ut därifrån och hade beställt en, haha :) jag är hopplös.

jag har länge funderat på att skaffa mig ett mobilt bredband, ett sånt man betalar för när man använder det. har funderat på det mer och mer när jag inte riktigt har en telefon man kan surfa på så bra. än har jag inte skaffat något, men jag är riktigt sugen.
men hör och häpna, dom senaste dagarna har jag gått och funderat på en iphone!! jag som alltid har varit emot dessa. men nu känner jag mig sugen på en. dessvärre är dom ganska dyra att köpa, så detta krävs en ordentlig fundering.
jag kom ju inte riktigt överens med min samsung jet och touchfunktionen på den. men frågan är om det är bättre touch på iphones. vilken beslutsångest.

det värsta är, att ju mer jag tänker på det, ju mer sugen blir jag. HOPPLÖS!

tystnad

ja, här har det varit tyst ett tag, det dröjer ett tag mellan gångerna jag hamnar här kan man säga.
mina planer för ett bättre år har redan spruckit big time. jag har gnällt massor, jag har varit riktigt grinig, och jag har inte alls accepterat läget och försökt att göra det bästa av situationen. jag har sovit alldeles för mycket (men vad ska jag göra när jag knappt kan hålla ögonen öppna efter åtta!?!), jag har inte ätit särskilt bra och jag har inte tränat särskilt många gånger och jag har inte allt varit en särskilt bra människa.

tror jag knappt kan räkna gångerna jag funderat på att säga upp mig och söka nytt jobb på båda händerna. egentligen gillar jag mitt jobb otroligt mycket, men det känns som en svacka just nu. jag borde vara supermotiverad då jag fått en lön (som jag för tillfället inte känner mig värd) som är otroligt bra, jag har bra, riktigt bra, människor runt mig, och jag har fått ett mysigt litet kontor som jag delar med en trevlig kollega. och i grund och botten trivs jag riktigt bra med mina arbetsuppgifter.
jag kan nästintill säga att jag älskar mitt jobb, egentligen. tyvärr når man tillslut en gräns då det blir för mycket, och jag tror jag är där snart. den ständiga knepiga känslan i magen, huvudvärken och tröttheten börjar kännas av.
det är dags att rycka upp sig nu!
och ja, jag fick en liten kick idag måste jag säga. vi hade en föreläsning med en kvinna som hette inger hansson. riktigt bra föreläsare måste jag säga. det gav mycket, och jag var helt enkelt tvungen att beställa hennes bok när jag kom hem :)


vet inte om jag nämnde min tur när jag köpte mitt träningskort på friskis i november, förresten. på deras hemsida stod det att när man var 21 blev man vuxen och skulle betala andra priser, och jag köpte träningskortet en vecka innan jag fyllde, haha! dom tyckte att det skulle räknas från den dag man köpte det så sparade riktigt mycket pengar på det. :)
det var däremot inte lika roligt när golfklubbsräkningen kom härromdagen, för där var jag minsann ingen ungdom längre :P men ja, det kostar att ligga på topp. längtar faktiskt efter lite sommar nu. sommar och golf så jag äntligen får använda mina flextimmar på jobbet. ;)


har varit rätt stressigt och mycket i huvudet ett tag nu, så jag tänkte jag skulle lägga mig i ett varmt bad ikväll, tända ljus och slå igång nån schysst lugn låtlista. jojjemen, så vart det, och skönt var det. jag hade ro i hela 15 minuter innan jag fick spunk och klev upp :P

och nu ska jag sluta gnälla igen. rycka upp mig och gilla läget och inse att det blir vad jag gör det till.
jag ska inte ta på mig för mycket ansvar för vad som händer och sker och jag ska sluta få dåligt samvete över allt.
nu blir det glass, gooood glass.

RSS 2.0