träning

nu är vi äntligen igång igen, känns riktigt bra faktiskt. vi la ju ner gymmandet under sommaren då golfen skulle ta mycket av vår lediga tid (vilket den också gjorde).
nu känns golfen rätt över för min del för säsongen, faktiskt. det är så kallt och oftast regnigt eller blåsigt. har spelat en gång på hela september. frusen tjej!

hur som helst köpte vi gymkort på friskis och svettis förra veckan, vi bestämde oss för att vara där till slut. känns helt okej faktiskt, plus att dom visst håller på att bygga ut gymmet :)

vi tänkte vi skulle köra ett lugnt pass eftersom det var ett tag sen vi gymmade, men det blev ändå rätt hårt tillslut. vi upptäckte att vi orkade mer än vad vi trodde att vi skulle göra, och det var riktigt kul. blev jogging 1km som uppvärming, ca 50 minuters mag/rygg-pass samt ca 1 km nerjoggning och streching. riktigt riktigt härligt att komma igång igen :) tar väl sikte på en sisådär 3 gånger i veckan hade vi tänkt.

var riktigt opepp när vi skulle åka dit, men det gick jättebra när vi var där så nu jäklar är jag sugen :) nästa golfsäsong ska jag slå riktigt långt, och vara i form helt enkelt :)

nu ska vi snart åka på bio dessutom, crazy stupid love ska vi se! är pepp som fan på den filmen. :) filmtokiga som vi är, haha!

soffa

längtar verkligen efter vår soffa nu. imorn är det 3 veckor sen vi beställde den. har alltså redan gått tre veckor. har gått sjukt fort, och förhoppningsvis behövs bara 3 veckor till :) 6-8 veckor sa dom ju, så de är bara att hålla tummarna.

skickade iväg klas på golfbanan för drygt en timme sen. han var sjukt opepp med tanke på vädret, men det är golfträning med laget på onsdagar så han hade inte så mycket till val. :(
tänkte vara världens bästa sambo och röja undan i köket och kanske baka chokadmuffins tills han kommer hem så han blir glad igen :) får se om jag orkar, men jag tror de blir så :)
får inte ta för lång tid bara, för klockan åtta är det bönderna på fyran! ;)

melissa

idag kom äntligen de nya albumet upp på spotify, det kan ni lyssna på här. håller på att lyssna igenom de nu, men det verkar som att det är lika fantastiskt som vanligt. :)
sa jag att jag har biljett till 20 oktober? i sundsvall. åh, vad jag längtar. verkligen super-längtar. suger att det är på en torsdag, men vad gör man inte! <3

finns mycket att se fram emot just nu känner jag. jag är pepp :) ska dessutom övertala min andra halva att vi ska resa till solen :) men det vet han inte om än, hehe.

sen finns de annat också. som jag längtar efter. och drömmer om. snart blir en dröm min verklighet. typ. ;)

spännande

oja. nu är det mycket spännande på gång :) vad jag kan se så ser framtiden ljus ut ;)

huslig

idag har jag känt mig väldigt huslig. har fått en hel del gjort och det känns riktigt skönt. skönt att få undan de mesta tills klas kommer hem så kan vi bara slappa framför en film när han kommer :)
jag startade dagen med att tvätta en halv ljus och en halv mörk maskin ungefär, sen blev det två proppfulla maskiner med sängkläder. har tagit rätt på allt utom sängkläderna, eftersom de är rätt svårt att vika det själv. har dessutom tagit rätt på den proppfulla maskinen som klas tvättade i veckan som vi inte hade orkat ta rätt på ännu. (tack gud för de stora blåa ikeakassarna, funkar perfekt att lagra tvätt man inte orkar ta rätt på) :) under tiden jag tvättade gick alla veckans idol-avsnitt på fyran som jag lyckades tajma in att se också.
sen for jag ner på affären och handlade för 4 middagar (!) som jag har planerat för veckan. japp, tro det eller ej. vi som sällan handlar för fler än en middag i taget :P
fast nu när jag tänker efter, det blir nog minst åtta middagar :) fan va najs!!

så, nu har jag precis slängt ihop en omgång med spagetti o köttfärssås. fanns ingen matlåda till klas imorgon, så det passade perfekt :) blev hela 5 matlådor! jag har dessutom diskat undan allting redan.
när som helst nu så ska jag påbörja dagens middag, för snart är klas påväg hem :) å då ska vi äta framför en film och bara ta det lugnt. svar ja, tv-middag. :)

har jag förresten visat våran nya soffa?

fast vår ska vara åt andra hållet. divanen på höger sida, och "cosy corner" som de heter, ska vara på vänster sida :) LÄNGTAR verkligen tills den kommer. vi har snart väntat 2,5 vecka, och leveranstiden var 6-8 veckor! det tar sig!! :)

bra saker

har börjat så mycket på tvn i veckan att jag inte hunnit/tagit mig tid att kolla igenom idol också. sitter och kollar igenom de nu, och såg denna tjej.


helt fantastiskt bra låt! hoppas hon tar sig långt :)


mer bra saker.
förlängning på jobbet till sista december, känns bra med schysst inkomst ett tag till.
firade 4,5 år med karln min i söndags och slog till på en bio, source code. bra film. bra karl :)
sett mycket bra film på senaste tiden och hört mycket bra musik.
fixat biljetter till melissa horn i sundsvall i oktober. längtar sjukt mycket!
haft mitt gröna kort i golf ett år i söndags. fantastiskt kul är det, trots att jag hatar (men älskar ännu mer) golf ibland. det är såå nära att få officiellt handicap nu.
lever fortfarande på den underbara håkan-konserten på yran. får en kick i kroppen när jag hör musik från håkan.

en hälsning från tv-soffan

som de känns just nu gillar jag tanken på höst. trots att det är lååång tid utan golf.
det bästa är att det börjar massor på tvn. robinson har redan börjat och i måndags började ensam mamma söker. ikväll är det bönderna som gäller. :)

pricken ovanför i:et är mina fina svärföräldrar som hade med sig en one piece till mig från turkiet. love it!
nu saknas bara min nya soffa så bor jag nog här i vardagsrummet i min one piece.

men nu: bönderna!

kalas

idag ska jag på kalas hos lilleman. min fina syster har skrivit ett inlägg om honom på sin blogg, ni läser det här. vi har tur att vi ska få gå på tre års-kalas idag. v




http://www.ungcancer.se/
det är okej att känna.

RSS 2.0