i’m about to loose control and i think i like it

åh vad jag har längtat efter helg nu. är rätt sliten efter att ha börjat 7 en hel vecka. är lite tidigt för mig att kliva upp, hehe. har jobbat över litegrann i veckan också, eftersom vi har mycket att göra, så det blir en liten extra slant, får väl se om de blir nå mer till veckan.

idag är det inte vilken dag som helst, idag är det klas födelsedag :) 20 år. vi är gamla nu! har varit på lite kalas i brunflo med släkten där. god mat, lite tårta och paket. klas fick sitt efterlängtade new super mario till wii, så nu lär han väl spela hela natten ;)
idag firar även klas 1 år med sitt körkort :) egentligen inte riktigt, han tog det den 1:a eller 2:a, men fick hämta ut det den 4:e december :)

vi firar även 2 år och 9 månader idag. undra hur länge jag ska orka räkna ;) den 28e november hade vi varit tillsammans i 1000 dagar iallafall :P jag är så sjukt glad för alla stunder jag får dela med honom. det känns så rätt.

den senaste veckan har det vart rätt knepiga konversationer här hemma. ganska mycket barnprat faktiskt ;) vi har diskuterat mycket namn. både tjejnamn och killnamn. och hurvida man ska kolla upp kön eller inte iförväg. vi var rätt överrens om att inte göra det, blir mer spännande då. :) för ett halvår sen hade dessa diskussioner skrämt livet ur mig, men nu är det mysigt, spännande, intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0