sista..

snart kan vi börja tänka "sista gången...". en grej har vi redan kunnat beta av, igår. sista gången vi byter däck på biffen. kommer sakna vår bil som fan, är snart dags att sälja den. har verkligen varit en kanonbil, och vill ha nått sånt där i framtiden också. :) men nu är biffen iallafall redo för vinter, och det är ju bra, för idag snöar det. :)
 
i torsdags var ettan och tvåan här och tittade på vår lägenhet. kändes jättejobbigt att båda var jätteintresserad. jag vill ju såklart att båda ska få den om dom vill ha den. haha. men dom tyckte den var fin iallafall, och det var kul att höra. :) tråkigt dock att ni kommer få en så jävla kall lägenhet!!!
 
ja och planerna för december månad verkar kunna skita sig, kommer förmodligen inte kunna ta ledigt från mitten av december. chefen sa att det beror alldeles på hur det ser ut, och det ser vi inte förrän i början av december. men då får man helt enkelt lösa det på nått annat sätt, inget är omöjligt såklart.
känns helt sjukt att vi faktiskt på riktigt snart kan börja flytt-packa. nästa helg har vi avsatt för att rensa förrådet. ska bli skönt att ha allt där färdigt iallafall. :) så behöver man bara fokusera på att packa här uppe sen.
må börja fundera på vad man ska ha med sig till london snart också. tänka sig, om 3 månader så är vi i london!!! fyfan vad sjukt. :D känns pirrigt och spännande!
 
nu ska jag bara vänta nån timme till tills klas slutar jobbet så blir det raka vägen till gymmet och ett härligt benpass. älskar att köra ben :D
skulle egentligen ha åkt upp med min käre far till golfbanan, han är sugen på att ta grönt kort han med. tänkte slå nån hink, men vädret kändes ju inte så lockande så det får nog bli nån annan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0