tap zoo

det snurrar i skallen just nu, det har det gjort i nån vecka nu. mycket att fundera på, eftersom jag är mästarn på att fundera. men jag tror att det kommer visa sig om några veckor, då blir nog allt klarare.

som (o)tur var, så introducerade en jobbarkompis mig för tap zoo i veckan. så nu fördriver jag lite för mycket tid att bygga på mitt zoo! ;)
tycker sånna där spel är skitroliga. har spenderat mycket tid när jag var mindre att spela spel där man bygger upp städer och nöjesfält. så det blir nästan lite nostalgiskt trots att det är ett zoo.

i veckan så frågade klas vad jag önskade mig. först då insåg jag att jag faktiskt fyller år snart. men jag har sagt i ett par år nu att jag faktiskt inte önskar mig nått särskilt. för det gör jag inte. jag känner inte att jag vill ha nått särskilt. lite gott sällskap, god mat och lite fika så är jag rätt nöjd sen.
men jag vet att min käre mor inte nöjer sig med det, så till dig mamma, här kommer några tips på saker jag tycker är tråkiga att köpa själv:
- köksvåg
- bra kökshanddukar
- baksaker

nu ska jag zoo:a vidare och kika vidare på barn till varje pris på svtplay.
det är en serie jag varmt kan rekomendera för er som inte sett det. kan även rekomendera drömmen om ett barn på tv3. sjukt bra serier om ett bra ämne som man kanske inte vet så mycket om, inte jag iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0