less

det bästa jag vet är när man bestämt sig för ett beslut efter att man velat hur länge som helst. men när man äntligen kommer till beslutet är det så himla skönt. det älskar jag. och det hade jag.
sen kommer det smågrejer hela tiden som vill ändra detta beslut, och jag känner att jag snart kommer att ge vika också.
jag hade ju bestämt mig, sluta få mig att ändra mig. fan!

passar på att njuta av en lugn eftermiddag. ser ut att kunna bli hektiskt nu i typ en och en halv månad. jag ska klämma dom på så många kronor jag bara kan, så är det bara. för idag är jag arg!

för att prata om något bättre,
* jag kanske, kanske äntligen får ordning på min rygg. lyckliga jag. insåg härromdagen att jag nog haft ont till och från i ungefär sex år, och det kaaanske kan bli ett slut på detta nu. har träffat en bra (som det verkar än så länge) sjukgymnast och har också fått kontakt med en fantastiskt bra massör. tillsammans kanske dom(vi) kan lösa detta. känner mig positiv inför det.
* mitt zoo går jättebra, jag älskar det! kan inte sluta spela :) måste gå in flera gånger om dagen och kolla till dom. men naturligtvis bara innan jobbet, på fika/lunch och efter jobbet. tycker verkligen det är superkul. :)
* snart har vi sett färdigt alla serier vi beställde för ett tag sen. har ca 3 avsnitt kvar av glee nu tror jag. men dock råkade vi klicka hem en ny filmbeställning tidigare idag ;) och då fick det även bli den fjärde säsongen av 30 rock. tänkte att jag skulle ta mig i kragen och uppdatera våran filmsamlingslista snart.

men nu; glee.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0