tråkigt

alltså, jag vet inte hur jag har räknat, men jag insåg att jag inte alls har varit/kommer att vara ledig 9 dagar, utan det är hela 11 dagar!! :)
fram till idag har denna semester varit heeeelt fantastiskt, klas har nämligen också varit ledig, så vi har fått mycket tid tillsammans, vilket är helt underbart! har blivit lite tid nu, eftersom det är annat hela tiden, som jobb och golf. men nu har vi alltså haft 6 lediga dagar tillsammans, och det var verkligen inte igår. :)
meeen, nu var det slut på dom tiderna. idag jobbar klas 10-20.30, imorn och på söndag 9.30-18.30, sen måndag är det nog 10 eller 12-20.30. tråkigt som sjutton!! :( tisdag är han nog ledig, och det är min sista lediga dag, sen jobbar jag onsdag och torsdag, för att sedan vara ledig fredag-lördag-söndag igen! ;)
men jag har verkligen fått mer-smak på dehär med semester. så nu är jag riktigt taggad till nästa gång :) klas är ledig vecka 29-31, och jag är ledig 30-32. 29 tänkte jag inte var någon mening eftersom det är golfveckan, och då är han ju ändå på banan hela veckan nästan :) sen vecka 30 är ju yranveckan, och sen 31 är det looooondoooon! vi längtar båda två riktigt mycket nu, ska bli så himla roligt!! och lite pirrigt, men det blir säkert jättebra:)

jag bad klas väcka mig när han gick till jobbet imorse, ska nämligen iväg och klippa mig om nån timme, så jag ville hinna duscha och sånt innan. har börjat sova rätt länge (nåja, länge för att vara jag) på dagarna, så jag tänkte det var lika bra att han väckte mig innan han gick.
har nu alltså varit vaken i ca 1 timme och 20 minuter, och är redan gaalet uttråkad. man hann precis vänja sig att vi var hemma båda två och faktiskt umgicks lite.
vi får helt enkelt se vad det blir av denna dag, men nu frukost och snart klippning :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0