golf och semester

är riktigt taggad nu, på golf alltså! hade lektion med max för en vecka sen ungefär, och efter det har det gått superbra, verkligen. han är så otroligt duktig på det han gör, han ser precis vad man gör fel, och är väldigt pedagogisk när han förklarar vad man ska ändra på.
mitt mål i sommar är att få bort pluset på handicapet. klas tycker att det är ett lågt mål, och tycker det bara borde vara ett delmål i sommar, han tror jag lätt skulle kunna närma mig 30. jag blir glad av att han tror på mig, och ser nån talang i mig, men jag vågar inte ha högre mål. jag har alltid höga och för höga mål på mig själv och blir alltid besviken på mig själv när jag inte gör det jag tycker att jag borde kunna göra. så mitt mål får vara att stryka pluset, innan sommaren är slut ska jag ha 36.

har inlett min första semester nu, dag 3 av 9. känns fantastiskt, idag är det måndag och jag har gjort precis det jag har velat idag. nästan. vaknade till av att klas pussade mig på kinden och viskade "jag kliver upp nu". jag mumlade något och la mig på hans sida i sängen, gör alltid det när han kliver upp. funderar lite, kollar på klockan och ser att det står 9.45. kvart i tio (!!!), men när sov jag till kvart i tio senast? väldigt länge sen. så jag bestämde mig för att kliva upp jag med. kom på att jag hade bokat tvättstugan till tolv, vi går ner tolv och inser att det är nån annan som har sin låsplupp i dörren. jag blir toooookig på mina grannar som aldrig lär sig när deras tvättider är slut. jag som aldrig orkar vänta bokade om tiden och gick upp och surade en stund.
sen trotsade vi regnvädret och klädde på oss regnställen och drog upp till golfbanan och tränade lite. slutade med att vi var där 1,5 timme ungefär :) gick riktigt bra för oss båda två. härligt!

imorn blir det en sväng på stan, var ett tag sen nu. vi ska hämta ut yranbiljetterna som vi beställde. japp, det är ett tag kvar men vi var lite smart och beställde dom när det var lite billigare, så nu är vi laddad för en tredagars :) sen ska vi väl kika lite bara, var ett tag sen vi var nere på stan, så vi lyckas nog komma hem med någe fint skulle jag tro;)
(mamma- om du läser detta innan vi hörs så ska vi inte dit vi tänkte gå, förklarar sen!)
sen blir det hem och ta det lite lugnt innan mat och ett nytt träningspass på banan. nu jäklar är vi taggad båda två. däremot är vi inte så sugna på att gå en runda förrän dom lagat gräsklipparen till ruffen. man hittar tydligen knappt bollarna nu för att de är så långt i ruffen. men jag hoppas dom lagar snart så vi kan gå en runda :)

ytterligare en lägenhetsbrand har skett här i östersund på grund av sängrökning, förresten. den här gången i lugnvik. har även hänt ett par gårdar bort här på körfältet. brand är en av mina värsta rädslor i livet. tror det sitter i sen jag var liten och det brann i grannhuset. har skrivit om det förr, men jag är verkligen rädd för detta. dessutom har vi en gubbe längst ner i vårt trapphus (vi bor längst upp), och vi tror han röker inne. han börjar bli väldigt gammal och rucklig, dessutom ser han väldigt sjuk ut. jag är livrädd att de ska hända något. han har en hund, och han verkar snart inte kunna ta hand om den. tänk om gubben dör eller nått, och hunden är där inne och kan inte göra något? tänk om han röker inne, eller bara glömmer stänga av en platta på spisen och det börjar brinna? tänk om! han verkar inte ha någon släkt eller något heller, utan verkar bara ha hunden. synd om gubben, men jag är livrädd att det ska hända nått. tänk om det skulle börja brinna hos honom och vi inte skulle hinna ut? hjälp! nu kommer jag säkert inte kunna sova :(

över och ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0