saturday night

min lördag blev rätt najs måste jag säga. det blev en rätt spontan utgång med ett gäng trevliga grabbar.
jag måste bara få säga att det är galet vad svårt det kan vara att komma in någonstans som 18-20åringar på lördagar. vi gick först till marité, nej, där var det 23. g3 = 21. sen gick vi in på pause, och där inne satt det typ 4 pers, men nej, där var det 21 också, så vi fick inte beställa något.
vi begav oss istället till goa (gamla news) och sunkigare ställe får man väl leta efter? när man kommer in stinker det curry, och det är massa konstig musik och de som stod bakom baren verkade inte kunna så särskilt mycket drinkar eller nånting. sen att dom till och med frågar oss när vi ska gå, för att dom ville stänga. nej, det kändes inte trevligt och jag är inte sugen på att gå dit igen.
dock var det en väldigt trevlig kväll ändå måste jag säga, thanks for that! och efter det mår man väl lite som man förtjänar idag skulle jag tro.

förstår mig inte på åldersgränser. man får gå på krogen när man är 18, men man får inte köpa alkohol förrän man är 20. det är 23/21 på krogar, ändå är det ALLTID folk som inte är tillräckligt gamla där inne. tjejer har oftast aldrig problem med att komma in. vi hade säkert kommit in om det hade vart ett helt tjejgäng i de åldrarna vi var igår, eller om de yngsta vart ett eller två år äldre. är det åldersgräns eller inte?
ja, nu bryr jag mig inte så hårt, för jag hade en sjukt kul kväll ändå, och de flesta kvällarna brukar ju suga när man väl kommer till krogen, men för mig är det en principsak.

en bild från nån slags klapplek vi körde igår får avsluta detta blogginlägg.
det kanske inte ser så skoj ut, men det var sjukt vad vi skrattade
(och vad full vissa blev, haha)

Kommentarer
Postat av: Jens E

Den där leken måste du lära mig! :P

Jag kom in på Marité igår. Knäppt att inte ni kom in!

2009-07-19 @ 18:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0